top of page
kapcsolat.png

CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS  2022. február 27-én 10h-től

Cím: Önfejlesztők Háza, 1066 Budapest, Zichy Jenő utca 32.

heart-67-xxl.png

Szeretnénk Fodor István egyedülálló kezdeményezéséhez csatlakozni, így felajánlottuk, hogy az első 3 jelentkezőnek ajándékba csinálunk egy családállítást (aznap összesen 3 állítás lesz).

HA ÁLLÍTANI SZERETNÉL

Ha szeretnél állítani, akkor kérlek töltsd ki a lenti "Lelki anamnézis"-t. 

Mivel várhatóan többen is lesztek, ezért várólistát nyitunk. Vagyis nyugodtan jelentkezz akár sokadikként is. Ha valaki lemondja, akkor értesíteni fogjuk a sorban következőt.

 

HA SEGÍTŐNEK JÖNNÉL

Ha segítőnek szeretnél jönni, mert hallottál már róla, hogy marionettbábként rángatnak minket a tudatalatti minták, akkor itt a helyed! Szeretettel várunk téged is!

Kérlek küldj egy email-t a tudatalatti.jatszoter@gmail.com-ra. 

Köszönöm, hogy nem felejted el, és így elkerüljük azt a kellemetlen helyzetet, hogy jelentkezés hiányában nem számítunk rád és már segítőként sem tudsz csatlakozni.

Max. 10 főt tudunk fogadni, ebből 3-an állíthatnak. 

LELKI ANAMNÉZIS 

heart-67-xxl.png

KÉRLEK, VÁLASZOLJ A LENTI KÉRDÉSEKRE, HA ÁLLÍTANI SZERETNÉL! KÖSZÖNJÜK.
Az első 3 jelentkező után várólistát nyitunk, és értesíteni fogunk, ha felszabadul egy hely.


 

Most gondolj a saját életedre, illetve családtagjaid életére (édesapa, édesanya, nevelőapa, nevelőanya, testvérek, szülők testvérei, nagyszülők, nagyszülők testvérei).

Kérlek, írd meg, hogy az alábbiak közül mi fordult elő a családotokban, kinél, milyen idős korban. Tragikus haláleseteknél részletezd, hogy hirtelen volt-e, korai, kegyetlen, gyilkosságról vagy öngyilkosságról stb. van szó.

Nem sajnáljuk majd az időt arra, hogy elolvassuk, kérünk, Te se sajnáld arra, hogy alaposan végiggondolod a családotok rendszerét és minden fontos részletet leírsz. Köszönjük!

Hearts

Rólunk mondták

Ildit és Balázst évek óta ismerem, sok állításon voltunk együtt, mielőtt családállítók lettek volna.

 

Mindig toronymagasan a legérzékenyebbek voltak, így mindenki őket kérte fel képviseletre. Szenzációsan ment már nekik akkor is, élmény volt őket figyelni.

 

Tudtam, hogy mit tudnak. Nem is volt kérdés, hogy hozzájuk fordulok azzal a problémámmal, hogy nem tudok érezni. Olyan, mintha kőből lenne a szívem. Csak "agyból" tudok érezni.

 

Ildi vezeti mindig az állítást, Balázs pedig képvisel, mert tőlem hiába kérdezné bárki, hogy mit érzek a mezőben, nem tudok rá válaszolni, hiszen nem tudok érezni.

 

Könnyűszerrel felgöngyölítették azt a traumát, ami miatt idáig nem mertem érezni. Ez volt náluk a legelső állításom.

 

Pár nappal később már könnybe lábadt a szemem egy apróságon, ami azelőtt nem fordult elő. Ez másnak lehet, hogy semmiség, de én tudtam, hogy megtört a jég, azóta pedig csak tágra nyílt szemmel figyelem, hogy mi minden történik velem.

                                                                                                                                               Tamás

bottom of page