top of page

"ELRÁNGATOTT ANYU"

Tudom, hogy mindenkiben buzog a vágy, hogy segítsen a másikon, de sajnos senkin nem lehet segíteni addig, amíg ő maga nem akarja. Még a gyerekünkön sem.

Bocs, ha kiábrándító vagyok.

Tavaly decemberben állítottunk egy édesanyának, aki rögtön lecsapott az első szabad januári időpontra a fia számára. Az elmondásából úgy tűnt, hogy a fia is nagyon szeretné, ha megváltozna az a bizonyos egészségtelen helyzet.


"NEKEM SEMMI BAJOM"

Azonban amikor megérkeztek és megkérdeztem a huszonéves fiatalt, hogy min szeretne dolgozni, nagy szemekkel nézett rám, hogy neki aztán semmi baja nincs. Egy idő után rákérdeztem konkrétan arra a témára, amit az anyukától tudtam, és kiderült, hogy a fiút egyáltalán nem zavarja …. Úgyhogy anyukának hiába potyogtak a könnyei, mondtam, hogy nem tudunk segíteni.


ANYUKA NAGYON SZERETNÉ

Anyuka még mindig nem adta fel. Megkért, hogy menjünk át a másik szobába és újra elmondta azt, hogy mekkora a baj. Azonban amíg a fia nem látja át, hogy mennyire abnormális az adott szituáció, addig nincs mit tenni.


Az meg már csak hab a tortán, hogy totál másnapos volt a lelkem…Na, úgy meg aztán végképp nincs családállítás.“AKKOR ÁLLÍTSUNK APÁRA”

Amikor a fiúval közöltem, hogy sajnos most nem tudunk segíteni, akkor mentő ötletként bedobta, hogy dolgozzunk az ő apján, aki szerinte elzüllött, alkoholista lett. Hát ilyen sincs.


Apa előbb érkezett a családba (vagy ahogy családállításon mondjuk: ő a nagy, a gyermek a kicsi) tehát ez a törekvés helyből ellenkezik a családállítás talán legfontosabb törvényével. Ráadásul apa nem volt jelen, tehát végképp nem állíthatunk neki.LÉNYEG

Kérlek, csak akkor gyere el, ha önszántadból jössz. Ne azért gyere, mert a férjed, feleséged, anya, apa, tesód, legjobb barátnőd, kollégád vagy akárki eltoloncolt.AMIKOR BIZTOS NEM ÁLLÍTUNK

Ja, és lécci ne másnaposan gyertek! Nem tudunk olyan személlyel dolgozni, aki tudatmódosító szer hatása alatt áll.


Thank you for your understanding!

------------------------------------------------------------------

Ha megmagyarázhatatlan események történnek veled újra és újra, és meg szeretnéd érteni, hogy mi áll a háttérben, akkor gyere bátran egyéni családállításra!


Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni. Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05


Szeretettel várunk:

Ildi & Balázs- családállítók, testvérek


#családállítás#csak_olyan_jöjjön_aki_maga_szeretne_változást#anyu_kedvéért_opció_nálunk_nem_játszik#alkohol_hatása_alatt#megmagyarázhatatlan#előző_élet#előző_életek#aktív_előző_életek#egyéni_családállítás#privát_családállítás#privát_családállítás_két_állítóval#generációs_minta#örökölt_minta#transzgenerációs_minta …………………………..


Az esettanulmányok saját családállításainkból származnak, és azok harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.


Az esettanulmányok közlésekor a történet szempontjából lényegtelen információkat, személyes adatokat, jellemzőket megváltoztattuk, hogy ne legyen senki felismerhető.

Csak olyan esettanulmányt teszünk közzé, amelynek megosztásához hozzájárult az Ügyfél.
bottom of page