top of page

CSAK "ARRA" KELLEK

Ügyfelünk régóta magányos, pedig társra vágyna. Elvált, egy gyermekes, visszafogott anyuka. Általában az első randin kiderül, hogy a férfi csak szexpartnert keres. Ha mégsem így lenne, akkor az urak rövid időn belül kereket oldanak.


Azt néztük meg tehát állításban, hogy az előbbieknek mi az oka.

ÖRÖMLÁNY ÁZSIÁBAN

Az derült ki, hogy Ügyfelünk előző életében örömlány volt valahol Ázsiában. Egy katonai támaszpont közelében élt, őket szolgálta ki. Ragyogó életet tudott biztosítani gyermekének és magának. Karrierje csúcsán azonban elkapott valamilyen gyógyíthatatlan nemi betegséget.

A katonák rájöttek, hogy ki a ludas, és nyilvánosan megalázták. Elűzték még a városból is.


ELŐZŐ ÉLET KIHAT

Ügyfelünk lelkében olyan erősen él még ez az előző élet, hogy kihat a jelenére is. A férfiak most is úgy jönnek s mennek, mint akkor a katonák. Ugyanúgy csak "arra" kell, mint akkor a katonáknak. Ugyanúgy megalázzák, mint akkoriban. Hosszú évek óta küzd különböző intim fertőzésekkel, amik újra és újra kiújulnak. Egy szem gyermeke van most is.


Egészen elképesztő volt látni, ahogyan Ügyfelünk mintha a több száz évvel ezelőtti életét folytatta volna itt, a jelenben.


MEGOLDÁS

Most is megkerestük az alap traumát, amely még mindig aktív, majd feloldottuk, hogy ne keserítse meg többé Ügyfelünk jelen életét.


------------------------------------------------------------------

Ha megmagyarázhatatlan események történnek veled is, akkor gyere bátran egyéni családállításra!


Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni. Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05


Szeretettel várunk:

Ildi & Balázs- családállítók, testvérek


#családállítás#prostituált#örömlány#intim_fertőzések#megmagyarázhatatlan#előző_élet#előző_életek#aktív_előző_életek#egyéni_családállítás#privát_családállítás#privát_családállítás_két_állítóval#generációs_minta#örökölt_minta#transzgenerációs_minta


…………………………..

Az esettanulmányok saját családállításainkból származnak, és azok harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.


Az esettanulmányok közlésekor a történet szempontjából lényegtelen információkat, személyes adatokat, jellemzőket megváltoztattuk, hogy ne legyen senki felismerhető.


Csak olyan esettanulmányt teszünk közzé, amelynek megosztásához hozzájárult az Ügyfél.bottom of page