top of page

ÉLETFELADAT

Ügyfelünk azzal keresett meg minket, hogy nem találja az életfeladatát, azt, amiben kiteljesedhetne. Erre állítottunk tehát.

Egy előző életében már 4 éves kislányként felnőtteket megszégyenítő hivatástudata volt. Pontosan tudta, h apáca szeretne lenni, és az is lesz.


Aztán, 12 évesen, nem sokkal a zárdába vonulás előtt, egy falubéli fiú megerőszakolta őt.


Úgy érezte, hogy soha nem fogja tudni magáról lemosni ennek a mocskát.


Ma, 2023-ban mindennél jobban vágyik arra, hogy megtalálja, hogy mi is az életfeladata, azonban lelki szemei előtt még mindig az az élet pörög, amikor azt a fiú tönkretette.


Úgy összefonódott az életfeladat és a nemi erőszak a lelkében, hogy még mindig nem tudta szétválasztani. Erre azonban csak az állításon jött rá.


Miután szétválasztottuk az akkori és a mostani életfeladatot, feloldottuk a gyökér problémát.

-------------------------------------------

Ha te sem találod, hogy mi lenne az igazi feladatod az életben, akkor gyere bátran egyéni családállításra!


Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni. Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05

Szeretettel várunk: Ildi & Balázs- családállítók, testvérek


#életfeladat#utálom_a_munkám#nem_találom_az_életem_értelmét#megmagyarázhatatlan#előző_élet#előző_életek#egyéni_családállítás#privát_családállítás#privát_családállítás_két_állítóval#generációs_minta#örökölt_minta#transzgenerációs_minta#megörökölt_sors

…………………………..

Az esettanulmányok saját családállításainkból származnak, és azok harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.


Az esettanulmányok közlésekor a történet szempontjából lényegtelen információkat, személyes adatokat, jellemzőket megváltoztattuk, hogy ne legyen senki felismerhető.

Csak olyan esettanulmányt teszünk közzé, amelynek megosztásához hozzájárult a Kliens.

…………………………..


bottom of page