top of page

ENDOMETRIÓZIS- ügyfél visszajelzés


Tegnap jött hozzánk egy 25 éves, angyali nő. Endometriózissal diagnosztizálták néhány hónapja.


ÍGY VOLT MOSTANÁBAN

Rendszeresen elájult az endometriózis okozta fájdalomtól, mindennapos a hasában a nyilalló érzés. A hányinger és az emésztési gondok már természetessé váltak számára. Egyébként pedig migrén gyötri, fáj a füle, nem tud rendesen aludni.


6 éve nem volt párkapcsolata. Barátai nincsenek, szüleivel sem igazán élő a viszonya.


Érzelmileg a teljes közöny jellemző rá, családtagok halála sem érinti meg. Az egyetlen, akit valaha szeretett, az a dédije volt, de kicsi lányként elveszítette.


Ja.....és nem eszik (van, hogy 3 napig sem), inni is alig-alig iszik.


A legdrámaibb részleteket le sem merem írni.LELKI OKOK A HÁTTÉRBEN

Nem győzöm elégszer elmondani, hogy SOHA nem a betegségre állítunk, hanem a betegséget okozó érzelmi stresszre. Nem vagyunk sem orvosok, sem gyógyítók, sem látók, sem mágusok.Tehát tegnap is az endometriózis okozta érzelmi stressz volt a téma.DÉDMAMÁVAL AZONOSULT

Az egyéni családállításon kiderült, hogy Kliensünk a dédnagyanyja mintáit vette át tudat alatt, ezért is érezte magát annyira közelállónak hozzá.


A Dédinek volt két kisgyermeke (Kliensünk még meg sem született nagyanyjának testvérei), akik belefulladtak a falujukat átszelő folyóba, mikor egy alkalommal elkóboroltak otthonról.


A családot olyan erősen megrázta ez a (bűntudattal igencsak megterhelt) tragédia, hogy azóta az egész női sor (=Kliens női felmenői) emiatt büntette magát a legkülönfélébb módokon.


A Kliens elmondta, hogy minden női tagnak felsorolhatatlanul sok betegsége van. A családállításon az derült ki, hogy az ő endometriózisának oka is ez az örökölt bűntudat volt.


Az is kiderült, hogy a halott Dédi szelleme Kliensünkhöz tapadt, amit a lány napi 24 órában észlelt. Szinte egész nap "beszélgettek".VISSZAJELZÉS

Öcsémet és engem is annyira megérintett ez a tegnapi állítás, hogy most hosszú esettanulmány helyett egyelőre csak a Kliensünk ma reggeli üzenetét szeretném megosztani:


"Évek óta nem éreztem éhséget soha. Ma reggel úgy keltem, hogy korog a hasam. Éhes voltam. És még vizet is ittam, pedig inni sem iszom soha.


A füleim sem fájnak, amióta Dédi elment. Nem akar már semmit mondani.


Olyan csend lett (...) Mostanában a csendet egyáltalán nem bírtam. Egyből kiborultam. Most meg csend van, de olyan jó! Nem kell a zaj. Nem kell sem TV, sem zene. Csak csendben elvagyok. Csinálom a házi feladatot, amit adtatok.


Mérhetetlen hálás vagyok. Nem tudom elégszer mondani. A legnehezebb az volt, hogy tegnapig senki nem értett meg. Már nagyon a végén voltam, már nagyon elfáradtam ebben. De tegnap ennek tényleg vége lett."OLDÁS

Családállítás során először is megkeressük a probléma érzelmi gyökerét, amely vagy generációs minta, vagy egy előző életbeli trauma. Ezt oldjuk egy speciális technikával, hogy sejtszinten se maradjon lenyomata. Azaz: ne tudjon többé hatni.


Ennél a drága lánynál a gyökérok egy generációsan átvett trauma volt.

..........................................................................


Ha Te is szeretnél végre rálátni, hogy idáig mi választott el attól, hogy kicsattanóan jó formában legyél, akkor gyere bátran!


Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni. Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05


Szeretettel várunk:

Ildi & Balázs- családállítók, testvérek


#endometriózis_lelki_okat#endometriózis_érzelmi_stressz#nehéz_női_sorsok#privát_családállítás#egyéni_családállítás#két_családállítóval#esettanulmány#generációs_minta#örökölt_minta#transzgenerációs_minta

…………………………..


Az esettanulmányok saját családállításainkból származnak, és azok harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.


Az esettanulmányok közlésekor a történet szempontjából lényegtelen információkat, személyes adatokat, jellemzőket megváltoztattuk, hogy ne legyen senki felismerhető.

Csak olyan esettanulmányt teszünk közzé, amelynek megosztásához hozzájárult az Ügyfél.bottom of page