top of page

HERCEGNŐSET, PLEASE!

Tegnap egy 30-as, helyes nő jött hozzánk. Soha nem volt még családállításon. Évek óta nincs párkapcsolata, ezért keresett meg minket.

GYERMEK BÁNTALMAZÓ

Kiderült, hogy egy előző életében gyermekeket bántalmazott, nem is akárhogyan. A lélek emiatt értelemszerűen párkapcsolat életterületen fogja magát korlátozni ebben az életben, hogy még esélye se legyen annak, hogy gyereke lesz.


Nem volt könnyű állítás, (főleg nem akkor, ha valaki most van először), de nagyon jól vette a Kliens az akadályokat.


“VALAMI HERCEGNŐSET SZERETTEM VOLNA”

Az állítást követően, miután megbeszéltünk mindent, és kezdte volna venni a kabátját, azt mondja:


“Kicsit csalódott vagyok, azt hittem valamilyen hercegnős életem jön ki. Legközelebb jó lenne valami ilyesmi’


“Hát- mondom- az erősen feláras lesz akkor, ha kamuznunk kell”.


LÉNYEG

Jót nevettünk ezen a hercegnős kérésen, de viccet félretéve: ha ma tragikusan szomorú, küzdelmes egy életterületünk, akkor biztosra vehetjük, hogy előző életben komolyan ártottunk valakinek, és most annak az árát fizetjük. Tehát, nem jöhet ki hercegnős, szuperboldog, csudálatos élet.


—-------------------------------------------------

Ha te is küzdesz egy témával/több témával évek óta, és úgy érzed, hogy nem jutottál érdemben előre, akkor gyere bátran!


Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni. Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05


Szeretettel várunk:

Ildi & Balázs- családállítók, testvérek

#párkapcsolat#érzelmi_sebek#mi_van_a_mélyben#előző_életek# egyéni_családállítás#privát_családállítás#privát_családállítás_két_állítóval##esettanulmány#generációs_minta#örökölt_minta#transzgenerációs_minta

…………………………..


Az esettanulmányok saját családállításainkból származnak, és azok harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.


Az esettanulmányok közlésekor a történet szempontjából lényegtelen információkat, személyes adatokat, jellemzőket megváltoztattuk, hogy ne legyen senki felismerhető.

Csak olyan esettanulmányt teszünk közzé, amelynek megosztásához hozzájárult a Kliens.

bottom of page