top of page

"MEG TUDNÁM FOJTANI EGY KANÁL VÍZBEN"

Nagyon sokan megtapasztalhatják családi együttlétek alatt, hogy néhány rokon, hozzátartozó annyira irritáló, hogy egy kanál vízben meg tudnánk fojtani pedig egy rossz szót nem szóltak, őszinte érdeklődéssel kérdeznek a dolgainkról stb.


Miközben udvariasan mosolygunk, a bicska kinyílik tőlük a zsebünkben és folyamatosan azt kérdezgetjük magunkban, hogy vajon miért.

A válasz: előző élet.

FELJELENTETT A BÁTYÁM

Ügyfelünk a köszönő levelében jól összefoglalta a lényeget:


"Évtizedek óta irritált a bátyám. A családállításotok után vált világossá, hogy én még mindig úgy tekintettem rá, mint arra a férfira, aki előző, közös életünkben feljelentett engem, és börtönbe kerültem.

Gyerekkorom óta nem értettem, hogy miért nem tudtam benne bízni, és miért féltem mindig attól, hogy elárul. Folyton dühöt éreztem vele kapcsolatban.


Mióta nektek köszönhetően feloldottuk ezt a múltból hozott keserűséget, elkezdtünk kapcsolódni, közeledni egymáshoz. Köszönöm".LÉLEK SZINTJÉN

Még nehezebb a helyzet, ha valamelyik szülőnk vagy gyermekünk irritál minket ennyire.


Családállítás során ezekre a mélyen, a tudat alattiba eltemetett eseményekre, helyzetekre nézünk rá, és oldjuk ezeket.


Hiába minden nemes elhatározás, hogy "holnaptól nem üvöltök vele, hanem normális hangon válaszolok", ha a lélek szintjén egy előző életbeli sérelem fut.

............................................................................

Ha téged is érint a téma, akkor szavazz nekünk bizalmat és gyere bátran egyéni családállításra!


Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni.

Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05

Szeretettel várunk: Ildi & Balázs- családállítók, testvérek

#család#meg_tudnám_ölni#mit_tegyünk_ha_irritál#irritáció#megmagyarázhatatlan#előző_élet#előző_életek#egyéni_családállítás#privát_családállítás#privát_családállítás_két_állítóval#generációs_minta#örökölt_minta#transzgenerációs_minta#megörökölt_sors

…………………………..

Az esettanulmányok saját családállításainkból származnak, és azok harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.


Az esettanulmányok közlésekor a történet szempontjából lényegtelen információkat, személyes adatokat, jellemzőket megváltoztattuk, hogy ne legyen senki felismerhető.

Csak olyan esettanulmányt teszünk közzé, amelynek megosztásához hozzájárult az Ügyfél.


bottom of page