top of page

“MINDIG ROSSZ FÉRFIAKBA BOTLOK BELE”

Ügyfelünk régóta vágyik arra, hogy megtalálja a társát, és gyermekeik legyenek. Valahogy azonban mindig olyan férfiba szeret bele, aki igazából nem vágyik gyerekre, még akkor sem, ha az első néhány randin az ellenkezőjét állítja.

BÁNTALMAZÓ ANYA

Az egyéni családállítás során a következőket láttuk:


Ügyfelünk egy előző életében mentális problémákkal küzdött. Nem szeretett volna gyermeket, a férje azonban ragaszkodott az utódokhoz. Az első gyermek megszületése után még szinten tartható volt Ügyfelünk betegsége. A második után viszont végképp leromlott az állapota.


Összesen négy gyermeket szült, akiket rendszeresen bántalmazott, kegyetlenül bánt velük. A férje egy idő után elvált tőle, magával vitte a négy gyermeket, a nő pedig pszichiátriára került. Élete utolsó napjáig várta őket, hogy meglátogassák, azonban soha nem jöttek el.


“ÉS HOGY JÖN EZ MOST IDE?”

Teljesen jogos a kérdés, máris válaszolok.

Ügyfelünk lelkében annyira aktív volt ez az előző élet még mindig, mintha csak ott, abban az életben lenne fizikailag is. És mivel aktív volt, mélyebb szinteken nem akart gyermekeket, ezért csak olyan férfiakkal randizott, akikről tudat alatt tudta, hogy nem akarnak gyermeket.


FELOLDÁS

Családállításon tehát megnézzük, hogy milyen életterületre hogyan hat MOST az előző élet. Feloldjuk, hogy a múlt ne rángasson tovább minket, és sejtszinten is tisztítjuk a lenyomatait.


FONTOS Ügyfelünk családállításából ez csupán az egyik elem. Az állítás során sokkal több réteget tárunk fel, sokkal több párhuzamra világítunk rá az előző életek traumája/generációs minták és a jelen élet között.

...................................

Ha szeretnéd tudni, hogy mi miatt nem sikerül mindaz, amire tudatos szinten nagyon vágynál, akkor szavazz nekünk bizalmat, gyere el hozzánk családállításra, derítsük ki együtt!


Arról, hogy mi ketten hogyan állítunk, ide klikkelve olvashatsz: https://www.tudatalatti-jatszoter.hu/igy-allitunk-mi


Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05


Szeretettel várunk:

Ildi & Balázs- családállítók, testvérek


#nem_találom_a_társam#párkapcsolat#nem_jön_össze#érthetetlen_miért_mindig_ugyanaz#mindig_ugyanazokat_a_köröket_futom#privát_családállítás#privát_családállítás_két_állítóval#generációs_minta#örökölt_minta#transzgenerációs_minta

…………………………..

Az esettanulmányok saját családállításainkból származnak, és azok harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.

Az esettanulmányok közlésekor a történet szempontjából lényegtelen információkat, személyes adatokat, jellemzőket megváltoztattuk, hogy ne legyen senki felismerhető.

Csak olyan esettanulmányt teszünk közzé, amelynek megosztásához hozzájárult az Ügyfél.


bottom of page