top of page

NEM JÖN ÖSSZE PÁRKAPCSOLAT

40 év feletti Ügyfelünk azért jött családállításra, mert szó szerint úgy él, mint egy remete, pedig nem az. Mostmár nem csak a nőktől, de a közelebbi ismerősöktől, és a világtól is egyre messzebb kerül lelkileg.

Azt néztük meg, hogy mi ennek az oka. Mily meglepő (csak viccelek, nem az), hogy előző életben keresendő a megoldás.


LECSÚSZOTT FAMÍLIA

Ügyfelünk akkori családja egy lecsúszott, valaha vagyonos, nagynevű família volt. Ügyfelünket kamaszként hozzáadták a szülei egy rangon aluli, gazdag lányhoz. Mindkét félnek jó biznisz volt: a lecsúszottaknak még ért valamit a neve, a feltörekvőknek pedig pénze volt.


KISEMMIZVE

Ügyfelünk soha nem szerette a nőt, és csak nagyon nehezen állt kötélnek. Igazi boldogtalan házasság volt az övék. Egy évtizeden belül a nő unokatestvérei teljes mértékben átvették a több hektárnyi gazdagon termő major fölött az uralmat, és minden bevételt zsebre tettek. Ügyfelünk amikor szóvá tette, hogy neki semmi nem jut belőle, holott ez az ő családjának a birtoka, a felesége mindig azt találta mondani, hogy örüljön egyáltalán, hogy ott lehet. Házasságuk alatt teljesen kisemmizte urát.


"JOBB TÁVOL MARADNI A NŐKTŐL"

Ügyfelünk az állításon elmondta, hogy évtizedek óta úgy van a nőkkel, hogy bennük bízni nem lehet, jobb távol maradni tőlük! Egyrészről vágyik a párkapcsolatra, családalapításra, másfelől viszont olyan aktív ez az előző élete, hogy nem tud másképpen viszonyulni egy nőhöz, csak úgy, mint akkor, az őt kisemmiző feleségéhez.

Az pedig ugyebár nem segíti elő az önfeledt szerelmet, házasságról szőtt terveket…


Családállításon tehát megnézzük, hogy milyen életterületre hogyan hat MOST az előző élet, és ezeket feloldjuk, hogy a múlt rángasson tovább minket.


------------------------------------------------------------------

Ha Te is vágysz párkapcsolatra, de nem akar összejönni, akkor gyere bátran egyéni családállításra, és megkeressük az okát!

Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni. Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05


Szeretettel várunk:

Ildi & Balázs- családállítók, testvérek


#párkapcsolat#senkiben_nem_bízok#társ#megmagyarázhatatlan#előző_élet#előző_életek#egyéni_családállítás#privát_családállítás#privát_családállítás_két_állítóval#generációs_minta#örökölt_minta#transzgenerációs_minta#megörökölt_sors

…………………………..

Az esettanulmányok saját családállításainkból származnak, és azok harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.


Az esettanulmányok közlésekor a történet szempontjából lényegtelen információkat, személyes adatokat, jellemzőket megváltoztattuk, hogy ne legyen senki felismerhető.

Csak olyan esettanulmányt teszünk közzé, amelynek megosztásához hozzájárult az Ügyfél.

…………………………..


bottom of page