top of page

NINCS KEDVEM ÉLNI

Ügyfelünk azzal keresett meg, hogy semmi kedve nincs élni. Gyermekkori szerelmével kötötte össze az életét, két gyönyörű gyermekük van, megengedheti magának, hogy otthon maradjon stb. Mégis évek óta úgy érzi, nincs életkedve.


Ennek az okát kerestük tehát.


ELVÉRZETT SZÜLÉS KÖZBEN

A családállítás során azt láttuk, hogy Ügyfelünk egy előző életében lelkész volt. Különcnek tartották őt is, és a nőt is, akivel óriási szerelemben éltek. Ők ketten egyek voltak, és senkire nem volt szükségük. Jobban mondva mégis: régóta szerettek volna gyereket. Sok vetélés után végre megfogant, és az áldott állapot minden napját boldogan ünnepelték, mígnem a 6. hónapban a nő rosszul lett, és elkezdett vérezni. A gyermek halva született, az anya pedig elvérzett.

AKTIVÁLÓDOTT ELŐZŐ ÉLET

Ügyfelünknek ez az élete aktiválódott be a jelen életben. Azóta “utánuk akar halni”. Ugyanúgy nincs kedve itt maradni, mint ahogy akkor sem volt többé semmihez kedve.

TRAUMA OLDÁSA

A léleknek már az is gyógyító, hogy a szőnyeg alól előszedtük ezt a végtelen fájdalmat, de itt nem álltunk meg: feloldottuk ezt a traumát, és sejtszinten tisztítottuk ki a lenyomatait.


..........................................

Ha úgy érzed, mintha életed egy bizonyos pontján gyökeresen megváltoztál volna, és szeretnéd tudni ennek az okát, akkor gyere bátran egyéni családállításra!


Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni. Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05


Szeretettel várunk:

Ildi & Balázs- családállítók, testvérek


#nincs_kedvem_élni#életkedv#semmi_okom_a_panaszra_mégsincs_kedvem_élni#megmagyarázhatatlan#előző_élet#előző_életek#beaktiválódott_előző_élet#egyéni_családállítás#privát_családállítás#privát_családállítás_két_állítóval#generációs_minta#örökölt_minta#transzgenerációs_minta#megörökölt_sors

…………………………..

Az esettanulmányok saját családállításainkból származnak, és azok harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.


Az esettanulmányok közlésekor a történet szempontjából lényegtelen információkat, személyes adatokat, jellemzőket megváltoztattuk, hogy ne legyen senki felismerhető.

Csak olyan esettanulmányt teszünk közzé, amelynek megosztásához hozzájárult az Ügyfél.

bottom of page