top of page

ÖNSORSRONTÁS

Családállításaink tapasztalatai alapján továbbra is úgy látjuk, hogy a legjelentősebb téma az önsorsrontás.


Természetesen nem tudatosan folytatjuk az önszabotázst. Sokszor az áll a hátterében, hogy egy előző életben valamilyen trauma ért minket, amit akkor és azóta sem tudtunk feldolgozni, és ez zsizseg bennünk szüntelenül.


"PÉLDÁSAN MEGBÜNTETEM MAGAM"

Hogyan? Tudatos szinten vágyunk valakire/valamire, de tudat alatt nem engedjük meg magunknak. Mondok pár példát:


  • Vágyom az elismerésre például a munkámat illetően vagy a párkapcsolatomban. Az önsorsrontás miatt azonban folyamatosan olyan helyzetekbe hozom magam, melyeknek köszönhetően az elismertség érzése helyett egyre erősödik bennem, hogy “nem vagyok elég jó”, “értéktelen vagyok.”


  • Tudatos szinten pontosan tudom, hogy egy adott lehetőség meghozná végre az évek óta vágyott eredményt, örömteli érzéseket, de az önsorsrontásom miatt valahogy mégis mindig elbaltázom.


  • Régóta tisztában vagyok vele, hogy le kellene zárnom néhány mérgező baráti kapcsolatomat, mégsem teszem meg.


Miért nem lépünk, miért nem tesszük meg azt, amitől végre kiteljesedhetnénk? Az önbüntető, önsorsrontó, vezeklő programjaink miatt.


A honlapunk főoldalán az Önsorsrontás fül alatt leírtuk családállítói tapasztalatunkat, érdemes elolvasni, ha úgy érzed, mintha mindig egyet lépnél előre, és kettőt hátra az életedben.

...................................

Ha szeretnéd tudni, hogy mi miatt korlátoztad idáig a pénzt, szerelmet, barátokat, a pihenést, akkor gyere el hozzánk családállításra és derítsük ki együtt!


Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni.

Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05


Szeretettel várunk: Ildi & Balázs- családállítók, testvérek


#önsorsrontás#önbüntetés#vezeklés#önszabotázs#megmagyarázhatatlan#előző_élet#előző_életek#egyéni_családállítás#privát_családállítás#privát_családállítás_két_állítóval#generációs_minta#átvett_minta#transzgenerációs_minta#


bottom of page