top of page

ÖNSORSRONTÁSRA PÉLDÁK

A tapasztalataink szerint az önsorsrontás igazából a legnagyobb téma mindannyiunk számára. Ettől kínkeserves sokunk élete.

Az önsorsrontás alapmondata: “Nem érdemlem meg, hogy……”

Tudatos szinten lehet, hogy vágyunk az igaz szerelemre, jólétre, egészségre, azonban a tudatalatti szinteken folyamatosan vágjuk magunk alatt a fát, szabotáljuk saját boldogságunkat.


Néhány gyakori példa arra, hogy hogyan NEM engedjük meg magunknak, amire vágynánk tudatos szinten.


ÖNSORSRONTÁS - PÉNZ

Amikor bónuszt kapok a cégtől/öröklök egy nagyobb összeget, egyszerűen elverem a pénzt, nem engedem, hogy megmaradjon. Vagy pont mindig akkor megy valami tönkre a lakásomban, így nem lesz nekem. Vagy szimplán: nem engedek meg magamnak soha többet, mint a létminimum. Vagy annyit se.



ÖNSORSRONTÁS - PÁRKAPCSOLAT

Mindig olyan társat választok, aki megcsal /megaláz /elhagy /uralkodik rajtam. Én tőle szeretnék gyermeket, ő hallani nem akar róla. Mindig is vidéken szerettem volna élni, de ő azt mondja, hogy ha nem hagyok fel ezzel, akkor elhagy (így egyszerre “megélhetem”, hogy nem teljesül egy mély vágyam, valamint folyamatosan rettegek attól, hogy ki merjem mondani a vágyamat.)



ÖNSORSRONTÁS - TESTSÚLY

Folyamatosan olyan ételeket eszek, amiktől hangulatingadozásaim vannak, frusztrált leszek, és még hízok is. Tudom, hogy kifejezetten rosszul hat rám, mégis azt eszem.



ÖNSORSRONTÁS - MUNKA

Önsorsrontás az is, amikor nem azt a munkát végzem, ami igazából feltöltene, ahol kiteljesedhetnék, és így gyötrelem minden nap bemenni a munkahelyemre.



A honlapunk főoldalán az Önsorsrontás menü pont alatt leírtuk családállítói tapasztalatunkat, érdemes elolvasni, ha úgy érzed, mintha mindig egyet lépnél előre, és kettőt hátra az életedben.


...................................

Ha szeretnéd tudni, hogy mi miatt korlátoztad idáig a pénzt, szerelmet, barátokat, a pihenést, akkor gyere el hozzánk családállításra és derítsük ki együtt!

Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni. Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05


Szeretettel várunk: Ildi & Balázs- családállítók, testvérek


#önsorsrontás#önbüntetés#vezeklés#önszabotázs#megmagyarázhatatlan#előző_élet#előző_életek#egyéni_családállítás#privát_családállítás#privát_családállítás_két_állítóval#generációs_minta#örökölt_minta#transzgenerációs_minta#


…………………………..


A fent leírtak saját családállítói tapasztalataink. Harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.




bottom of page