top of page

“SEMMIRE NEM TARTOM MAGAM”

Ügyfelünk nehéz, alulfizetett munkákat vállal, szűkösen él és magányos.


Egyáltalán nem lát rá az erőforrásaira, értékeire, ezért folyamatosan lehetetlen helyzetekbe sodorja magát. Ennek néztük meg egyéni családállítással az okát.


A következőkre derült fény:


Ügyfelünk egy előző életében kiskamaszként elvesztette az apját, aki önpusztító életet élt, elherdálta a család vagyonát.


CSALÁDFŐKÉNT ALKALMATLAN

A korszellem és országuk kultúrája szerint, neki, az egyetlen fiúnak kellett volna átvenni a családfői szerepet, gondoskodni anyjáról és 3 lánytestvéréről. Azonban bárhová is ment dolgozni, néhány nap után megváltak tőle. Egyszerűen alkalmatlan volt arra, hogy tisztességes munkát végezzen.


A népes család összes nagybácsijánál dolgozott már, most került sorra a legutolsó nagybácsi, egyben a legutolsó esély.


KETTEN MEGHALTAK

Mindössze annyi feladatot bíztak rá, hogy vigyázzon a raktárra, és amikor áruért jön valaki, vegye át a pénzt.

Történt azonban, hogy miközben ő elugrott néhány sarokkal arrébb szerencsejátékozni, a raktár lángra kapott, és az egész épület a raktárkészlettel együtt a tűz martalékává vált. Sőt, a mellette lévő raktárak közül is odalett néhány.


Ketten meghaltak.


"FÖLDÖNFUTÓVÁ TETTEM ŐKET"

A nagybácsi és családja földönfutó lett, akárcsak a mellette lévő raktártulajdonosok.

Ő el akart menekülni, de elfogták, és néhány napon belül lefejezték.“EZÉRT PÉLDÁSAN MEGBÜNTETEM MAGAM”

Az okozott károkért a lélek vezekelni akar. Gondatlansága, hanyagsága, munkára való képtelensége miatt többen meghaltak, és anyjára, testvéreire szégyent hozott. Szélesebb családját tönkretette, vadidegeneket is koldusbotra juttatott.


Végtelen hosszú lenne felsorolni, hogy hány életterületen és milyen módokon bünteti magát Ügyfelünk a fenti élet miatt.(FEL)OLDÁS

Sikerült Ügyfelünk lelkében ezt az aktív előző életet leállítani, hogy most már ne ez a “tragikus mozi” menjen.

Idáig tart a mi részünk, ezt követően azon múlik a trauma feldolgozása, hogy az Ügyfél mennyire szorgalmasan végzi a személyre szabott házi feladatát.


Tudom, hogy mindenki arra vágyik, hogy egyik napról a másikra meggyógyuljon minden, azonban a lélek nem így működik.


……………………………………………………….

Ha úgy érzed, hogy veled is újra és újra ugyanaz történik, és már belefáradtál, akkor szavazz nekünk bizalmat, és gyere el hozzánk egy egyéni családállításra!


Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni.

Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05


Szeretettel várunk: Ildi & Balázs- családállítók, testvérek


#önsorsrontás#önbüntetés#vezeklés#önszabotázs#megmagyarázhatatlan#előző_élet#előző_életek#egyéni_családállítás#privát_családállítás#privát_családállítás_két_állítóval#generációs_minta#örökölt_minta#transzgenerációs_minta#


…………………………..


Az esettanulmányok saját családállításainkból származnak, és azok harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.


Az esettanulmányok közlésekor a történet szempontjából lényegtelen információkat, személyes adatokat, jellemzőket megváltoztattuk, hogy ne legyen senki felismerhető.


Csak olyan esettanulmányt teszünk közzé, amelynek megosztásához hozzájárult az Ügyfél.


bottom of page