top of page

"SOSEM VOLT JÓ KAPCSOLATOM A LÁNYOMMAL"

50 év feletti Ügyfelünk azzal keresett meg minket, hogy soha nem tudott igazi anya-lánya kapcsolatot kialakítani.


A lánya mindig apás volt. Elmondása szerint, ő csak kiszolgáló személyzetként vett részt hármójuk életében.


"TE VAGY A HIBÁS, ANYA!"

A férje munkájának köszönhetően több egzotikus országban éltek, igen jó módban.


Érdekes, hogy lánya felnőttként azért is az Ügyfelünket – anyját – okolja, hogy külföldön éltek, meg azért is, hogy hazaköltöztek. Szerinte minden, az életében felmerülő nehézségről az anyja tehet.

Annak néztük meg az okát, hogy mi a gyökere ennek a szeretetlen kapcsolatnak.

MÁR ELŐZŐ ÉLETBEN IS KISEMMIZTE A LÁNYA

Az egyéni családállítás során az derült ki, hogy Ügyfelünk egy előző életében 9 éves kisfiú volt, amikor elveszítette édesanyját.

Akkori apja (aki most a jelenben a férje), hamarosan újra nősült. A kisfiú mostohaanyja lett a mostani lánya.


Ügyfelünk egykor azt élte meg, hogy nevelőanyja igazán mostohán bánt vele, mert veszélyeztetve érezte saját és majdani gyermekeinek a helyét. Ahol tudott, igyekezett éket verni apja és fia közé.

Ügyfelünknek 18 éves korára teljesen megromlott viszonya az akkori apjával és elköltözött otthonról. Ha mindez nem lett volna elég, a mostoha addig-addig áskálódott, míg elérte a férjénél, hogy a félárva gyermekét az örökségből is kisemmizzék - csak hogy biztosíthassa két vérszerinti fia jövőjét.LÉLEK SZINTEN UGYANAZ FOLYTATÓDIK

Hármuk dinamikájában még mindig ugyanaz a minta működik, annak ellenére, hogy már más a felállás a szereplők között.


A lánya jelenleg is ugyanolyan ellenségként kezeli az anyját, mint ahogy mostohaanyaként bánt a korábbi életben a kisfiúval. Ma is próbálja kisemmizni mindenből: főként Ügyfelünk saját házasságát próbálja aláásni, onnan megint kitúrni.


Hiába az apja az a férfi jelenleg, a lélek szintjén még mindig betolakodóként tekint a saját anyjára.

“Ragyogó” példa ez arra, hogy milyen az, amikor egy előző élet aktív marad.

(FEL)OLDÁS

Sikerült Ügyfelünk lelkében ezt az aktív előző életet leállítani, hogy most már ne ez a “tragikus mozi” forogjon tovább. Így véget lehet vetni az áldozatszerepnek is.


Idáig tart a mi munkánk, ezt követően azon múlik a trauma feldolgozása, hogy az Ügyfél mennyire szorgalmasan végzi a személyre szabott házi feladatát.


Tudjuk, hogy mindenki arra vágyik, hogy egyik napról a másikra minden meggyógyuljon, azonban a lélek nem így működik.


Ha te sem érted, hogy honnan származnak az ellenséges érzéseid valaki iránt, akkor szavazz nekünk bizalmat, és gyere el hozzánk egy egyéni családállításra!


Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni.


Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05


Szeretettel várunk: Ildi & Balázs- családállítók, testvérek#anya_lánya_viszony#pocsék_szülő_gyermek_viszony#újra_találkoznak_így_hárman#ismétlődő_érzelmek#ismétlődő_minták#ismétlődő_életek#trauma_feloldása#trauma_meggyógyítása#megmagyarázhatatlan#előző_élet#előző_életek#egyéni_családállítás#egyéni_családállítás_két_állítóval#generációs_minta


.....................................................................................


A fent leírtak saját családállítói tapasztalatainkból származnak, és azok harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.


Az esettanulmányok közlésekor a történet szempontjából lényegtelen információkat, személyes adatokat, jellemzőket megváltoztattuk, hogy ne legyen senki felismerhető.


Csak olyan esettanulmányt teszünk közzé, amelynek megosztásához hozzájárult az Ügyfél.


bottom of page