top of page

“HOGY LEHETEK ILYEN SZERENCSÉTLEN?”

Az önpusztítás kapcsán mindenkinek rögtön az alkohol, a drogok, a cigaretta jut eszébe, pedig az ártalmas, önmagunkat bántó gondolataink hasonlóan nagy károkat tudnak okozni.


Gondoljunk csak bele, hányszor becsméreljük magunkat a külsőnk, a sikertelenségünk, a türelmetlenségünk, az ügyetlenkedéseink miatt!


“VESZTES VAGYOK”

Amikor az élet számos területén alkalmatlannak találjuk magunkat, akkor folyamatosan ezt hajtogatjuk magunkban, és meglepődve tapasztaljuk, hogy ezeket vissza is igazolja a külvilág.


Családállításaink során azt látjuk, hogy azért szapuljuk magunkat naphosszat, mert egy előző életben végzetesen elszúrtunk valamit (vagy azt hisszük (!!), hogy elszúrtunk), ami tragédiához vezetett.ÜGYFELÜNK ELŐZŐ ÉLETBELI KUDARCA

Egyik Ügyfelünk számadó juhász volt valaha Erdélyben (mostantól "öreg"-ként hivatkozunk rá itt). A falu vezetője, sokat látott-hallott ember, aki nagy tiszteletnek örvendett. Boldog emberként élt egészen addig, míg a környéken sorozatosak nem lettek a török betörések, portyák.


Az egész falu a juhokból élt. Az öreg úgy gondolta, hogy az lesz a legjobb, ha ezentúl csak fel annyi férfi megy fel a hegyekbe legeltetni mint szokott, a másik fele pedig a faluban lent marad. Ily módon sem az asszonyok, sem a gyerekek nem maradnak védtelenül.


Az öreg úgy okkumulált, hogy baj esetén az egyik csapat a másikhoz idejében oda tud érni. A falu lakói elfogadták a döntését, megbíztak benne.


VÉLETLENSZERŰ RAJTAÜTÉS

Egyik nap aztán egy tucat török lovas rajtaütött a hegyen nyájat terelő pásztorokon. A faluban lent maradt férfiak sebtében vágtáztak fel a hegyekbe társaik segítségére. Mivel a török csapat nem volt nagy létszámú, könnyűszerrel elbántak velük.


Amikor viszont letekintettek a hegyről a falura, megdermedtek a látványtól: oda egy negyven fős török fosztogató banda tört be. A falu idősebbjeit mind lekaszabolták, a házakat felgyújtották, az asszonyokat és a gyerekeket pedig elhurcolták.


MINDENKI ŐT HIBÁZTATTA

Az életben maradt férfiak kizárólag az öreget okolták a tragédia miatt, holott ő a legjobb tudása szerint döntött. Ügyfelünk teljesen összeomlott az őt ért vádak súlya alatt, és rövid időn belül agyvérzés vitte el.


A KÁRTÉKONY BELSŐ MONOLÓGJAINK

Egy ilyen előző életbeli trauma után, amit ott az öreg nem tudott feldolgozni, érthető, hogy még mindig ezt a "mozit vetíti" újra meg újra a lelkében, még akkor is, ha ebben az élethelyzetben egyszerűen nem volt jó megoldás.

Legeltetni csak a hegyekben lehetett, viszont a falut sem lehetett védtelenül hagyni.


Bár a jelenben Ügyfelünknek nincs oka arra, hogy úgy tekintsen magára, mint aki folyamatosan végzetes hibákat követ el, és rosszul dönt, mégis folyamatosan így érez. Ez kihat a párkapcsolatára, önképére, munkájára, élete minden területére.


(FEL)OLDÁS

Sikerült Ügyfelünk lelkében ezt a most is aktív előző életet feloldani és leállítani, így véget lehet vetni a folyamatos önhibáztatásnak.


Idáig tart a mi munkánk családállítóként. Ezt követően jön az Ügyfél munkája: a személyre szabott házi feladatok rendszeres végzése. Minél többször csinálod, annál hamarabb fogod feldolgozni a tragédiát.


Tudjuk, hogy mindenki arra vágyik, hogy egyik napról a másikra minden meggyógyuljon, azonban a lélek nem így működik!

……………………………………………………….


Ha te sem érted, hogy miért szapulod és hibáztatod magad rendszeresen, akkor gyere el hozzánk egy egyéni családállításra!


Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni.


Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05

Szeretettel várunk: Ildi & Balázs- családállítók, testvérek

#önbántalmazás #önhibáztatás

#nem_tudom_megemészteni #elszúrtam#

bárcsak_máshogy_cselekedtem_volna#trauma_feloldása#trauma_meggyógyítása#megmagyarázhatatlan#előző_élet#előző_életek#egyéni_családállítás#egyéni_családállítás_két_állítóval#generációs_minta

.....................................................................................

A fent leírtak saját családállítói tapasztalatainkból származnak, és azok harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.bottom of page