top of page

SZUPER SPIRI VAGYOK

60 év feletti Ügyfelünk templomokat szentel, mélységesen beleásta magát a keleti vallások tanulmányozásába, rengeteg előadást tartott már különböző témákban. Minden spirituális könyvet elolvasott, minden érdemleges előadáson részt vett.


Azonban valami mégsem kerek, úgyhogy megnéztük azt az előző életben megélt traumát, ami a teljesség hiányának a gyökere.


Ebben a posztban kivételesen nem a sztorit írjuk le, hanem azt, hogy hogyan hat Ügyfelünk jelenére.


A családállításon azt láttuk, hogy Ügyfelünk lelkében még mindig az előző életbeli trauma fut. Képtelen szembenézni és belátni azt, hogy jelen életében mennyire boldogtalan, mert az túl fájdalmas lenne. Inkább a mennyei szférát keresi, a spiritualitást, oda menekül.


KONKLÚZIÓ

Rengetegen keresik az utat a spiritualitás különböző ösvényein. Sokan közülük azért nem találják meg, mert a probléma egy régen eltemetett előző életben és az annak következtében kialakult önsorsrontásban rejlik.

EZ A MONDAT A LÉNYEG. HA GONDOLOD, OLVASD EL MÉG EGYSZER.


Mi ezt tapasztaljuk nap mint nap.

Kipróbálhatunk rengeteg keleti tant és újvonalas nyugati módszert, nem lesz eredményünk addig, amíg egy előző élet fut aktívan a lelkünkben.


60+ ÉVESEK

Egyébként mindig nagyon megható a fenti korosztály családállításhoz való hozzáállása (már akit ez érdekel). Olyan mélyen, komplexen értik az összefüggéseket, és olyan hálásak érte. Nagyon szeretünk velük dolgozni.

...................................

Ha te is szeretnél rálátni, hogy mi elől menekülsz, akkor várunk szeretettel a testvéremmel egy egyéni családállításra!


Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni.

Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05


Szeretettel várunk: Ildi & Balázs- családállítók, testvérek


#spiritualitas#menekules_a_spiritualitasba#aktiv_előző_élet#spiri_világ#megmagyarázhatatlan#előző_élet#előző_életek#egyéni_családállítás#privát_családállítás#privát_családállítás_két_állítóval#generációs_minta#örökölt_minta#transzgenerációs_minta#


…………………………..

A fent leírtak saját családállítói tapasztalataink. Harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.

Az esettanulmányok közlésekor a történet szempontjából lényegtelen információkat, személyes adatokat, jellemzőket megváltoztattuk, hogy ne legyen senki felismerhető.

Csak olyan esettanulmányt teszünk közzé, amelynek megosztásához hozzájárult az Ügyfél.


bottom of page