top of page

TINÉDZSER UNOKA CIGIZIK, DROGOZIK

Egyik kedvenc nagymama Ügyfelünk a tinédzser unokája miatt jött el hozzánk. Csecsemő kora óta ő neveli a kislányt, mert a szülei alkoholisták és rendszeres drogfogyasztók. A gyermeket az anyja csak néhány havonta 1-2 órára megy el meglátogatni.

Nagyon sok probléma van a tinivel, többek között elkezdett inni és füvezik is. Ha mindez nem lenne elég, édesapja nemrég hunyt el, amitől radikálisan romlott a helyzet.


MAGZATI KOR

Az egyéni családállítás során a következőket láttuk:

Érdekes módon most nem generációs trauma vagy előző élet jött fel, hanem a gyermek magzati kora. Az anyja a terhessége alatt végig ivott és drogozott, szinte folyamatosan bódult állapotban volt.


Ez a kislány most azért teszi ugyanezt, mert ebben a kába állapotban tud újra visszaemlékezni arra, hogy milyen volt, amikor anyukájával még szorosan együtt voltak. Ő így “nosztalgiázik”.

ALKOHOL, DROGOK

Olyan könnyen rásütjük valakire, hogy te alkoholista vagy, drogos vagy stb.

Családállítóként mi minden esetben azt tapasztaljuk, hogy mélységesen mély trauma áll minden függőség mögött. Senki nem jókedvében pusztítja magát.


FELOLDÁS

Családállításon tehát megkeressük a fizikai szinten jelentkező problémák lelki okait. A lélek már attól gyógyul, hogy mindezt felszínre hozzuk, de itt nem állunk meg. Oldjuk a traumát, és sejtszinten tisztítjuk a lenyomatait.


NAGYMAMA

Normális esetben csak szülőnek van engedélye a gyermekére állítani, de itt a nagymama a “szülő”, ezért lehetett rajta keresztül állítani. Minden esetben ellenőrizzük kineziológiából ismert izomteszteléssel, hogy kapunk-e engedélyt az állításra.


FONTOS A fent leírt rész csak egyike volt mindannak, amit megértettünk az állítás során. Ennél sokkal több réteget tárunk fel, sokkal több párhuzamra világítunk rá az előző életekből vagy generációs mintaként hozott trauma és a jelen élet között.

...................................

Ha szeretnéd tudni, hogy mi húzódik egy-egy rendkívül nehéz szituáció mögött, akkor gyere el hozzánk családállításra és derítsük ki együtt!

Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni. Ha kérdésed van, akkor hívj minket: +36 20 571 52 05

Szeretettel várunk:

Ildi & Balázs- családállítók, testvérek


#problélmás_tini#tindézser#alkohol#fű#marihuána#magzati kor#drogos_anya#alkoholista_anya#nagymama_nevelte#privát_családállítás#privát_családállítás_két_állítóval#generációs_minta#örökölt_minta#transzgenerációs_minta

…………………………..

Az esettanulmányok saját családállításainkból származnak, és azok harmadik fél számára semmilyen formában nem publikálhatóak. Ennek megszegése jogi következményeket von maga után.


Az esettanulmányok közlésekor a történet szempontjából lényegtelen információkat, személyes adatokat, jellemzőket megváltoztattuk, hogy ne legyen senki felismerhető.

Csak olyan esettanulmányt teszünk közzé, amelynek megosztásához hozzájárult az Ügyfél.


bottom of page