rólunk oldalra_edited.jpg

Asztalos Balázs & Ildi - családállítók, testvérek

ASZTALOS ILDI

      Közgazdász

Először letudom a “kötelező kört” és utána írok magamról, rendben?
Közgazdászként végeztem itthon, majd a másoddiplomámat Franciaországban szereztem meg, ahol jó pár évet éltem.

Soha nem akartam közgazdász lenni, csak a szüleim szerették volna, hogy legyen egy "rendes szakmám". Hát lett. Hogy minek, az már más kérdés, ugyanis soha nem dolgoztam közgazdászként. A privát idegenvezetésben teljesedtem ki.

 

20 évesen kezdtem el önismerettel foglalkozni: az agykontrolltól a belső utazásig szinte mindenre kíváncsi voltam, kipróbáltam, de áttörő változást nem tapasztaltam.

      Auschwitz

Többször ajánlották nekem a családállítást, de rettegtem attól, hogy ismeretlen emberek előtt kell majd kitárulkoznom. Sok éves unszolás után végül elmentem egy családállításra. Akkor már régóta küzdöttem anyagi problémákkal, úgyhogy a pénztelenség volt az állításom témája. Az állításon az derült ki, hogy a családom egy része Auschwitzban halt meg

 

“Ezt a baromságot! Mééég ekkora hülyeséget! Hogy mi zsidók lennénk?! Teljesen kizárt, erről nyilván tudnék! Szigorú katolikus családban nőttem fel, anyai-apai ágon bárhova nézek, mindenki keresztény! Nyilván tévednek.  Badarság az egész!”- gondoltam magamban. (Sokkal csúnyábbakat gondoltam egyébként, ez a finomított verzió :)

 

Csak azért nem szóltam az állításvezetőnek, hogy ez mekkora őrültség, mert nagyon nagy hatással volt rám az előttem levő pár állítás. 

Az öcsém, Balázs, akkoriban Angliában élt, úgyhogy ott hívtam fel rögtön, hogy elmeséljem Neki ezt a “hülye elméletet”. Ő közel sem háborgott annyira. Emlékeztetett arra, hogy minden évben menetrendszerűen kijárunk halottak napján valamelyik rokonunk sírjához, akiről semmit nem tudunk, csak látjuk, hogy nem túl “magyaros” neve van. Az öcsém felhozta azt is, hogy hány terapeuta gyanakodott arra, hogy valamilyen titok van a családban, de fogalmunk nem volt, hogy mi lehet az. 

      Instant hatás

Pár nap után feledésbe merült a sztori részemről, de hirtelen bejött egy 100,000 Ft-os megrendelés, majd a következő héten egy újabb 300,000 Ft-os. Ez nekem olyan volt, mintha megnyertem volna az ötös lottót, lévén semmi bevételem nem volt akkoriban. 

Akármennyire is próbáltam megmagyarázni, nem tudtam mással összefüggésbe hozni, csak a családállítással. 

 

(Kb.2 évvel később derült ki “teljesen véletlenül”, hogy anyai nagyapámat egy katolikus pár fogadta örökbe…….zsidó szülőktől. Azóta már az is kiderült, hogy az auschwitz-i “téves elmélet” teljesen fedte a valóságot.)

 

      Családállítás, szívem szerelme 

7 éve voltam az első állításon, és rögtön éreztem, hogy ez a legértelmesebb dolog, amit csak csinálhatok. Teljesen fel voltam villanyozva minden alkalommal, amikor családállításra mentem, még akkor is, ha csak segítő voltam! A barátaim mindig kérdezték tőlem, hogy miért nem foglalkozom ezzel. Abszurdnak tűnt a kérdésük. Hogy is lehetnék én családállító?! 

Utólag tudom, hogy a bűntudatom, és kishitűségem miatt annyira méltatlannak éreztem magam, hogy még csak elképzelni sem tudtam, hogy egyszer családállító legyek….viszont továbbra is repesve jártam családállításokra. 

 

Végül töredezni kezdett a jég: először kineziológiát kezdtem el tanulni, mert az megfoghatóbb volt számomra. Nagyon szerettem egyébként a kineziológiát is. Csak miután ez magabiztosan ment, az után mertem szívem választottja, a családállítás felé fordulni. 

 

Hányszor hallottam a nagy sikeres amerikai motivációs előadóktól, hogy találd meg azt, amit szeretsz csinálni, és soha többé nem kell dolgoznod! Bullshit - mindig ezt gondoltam magamban. Ma már viszont tudom, hogy igazuk volt. 

 

Szerelemmel szeretem azt, amit csinálok, és a mai napig minden állítás előtt izgatott kíváncsiság van bennem. Valamint végtelen hála, hogy megismerhettem, és megtanulhattam Bert Hellingernek, a családállítás atyjának módszerét. Az meg aztán már tényleg csak hab a tortán, hogy mindezt Balázzsal, az öcsémmel csinálom.

       Miben más a mi családállítási metódusunk?

Kifejlesztettünk egy saját, kineziológiával kombinált családállítási metódust, ahol én vezetem az állítást, ő pedig képviseli az okot, ami miatt családállítást szeretne a Kliens.

 

Mindenki előtt behangoljuk a teret, ahol dolgozunk, megtisztítjuk és energetikailag rendezzük magunkat. Majd a kineziológiából ismert izomteszteléssel finomhangolunk mindent az állítás elejétől a legvégéig.  

Boldog vagyok és végtelenül hálás, hogy ilyen gyönyörű hivatásom van.

Black and White Striped Circle
Black and White Striped Circle
Black and White Striped Circle
Black and White Striped Circle
heart-67-xxl.png
Black and White Striped Circle
Hearts

Rólunk mondták

Ilyen hatékony eszközzel eddig még nem találkoztam, pedig régóta foglalkozom önfejlesztéssel.

Ildi és Balázs között lenyűgöző összhang volt és olyan magabiztossággal csinálták végig a folyamatot, ami nekem teljes biztonságérzetet adott.

Olyan ajtók nyíltak ki és olyan részeimre nyílt rálátásom, amikre eddig nem is gondoltam.

Az állítást követő héten gyökeres változás indult el a kapcsolataimban és a munkámban.

Köszönöm a segítségeteket. Igazán maradandó élménnyel mentem haza.

Mindenkinek szeretettel ajánlom, aki közelebb szeretne kerülni önmagához és a boldogsághoz. Nekem sikerült.

                                                                                                                                                             Laci

ASZTALOS BALÁZS

      Szakács, masszőr

Èrettsègi után szakácsnak tanultam ès 10 èvig ebben a szakmában dolgoztam. Ebből 6 évet Angliában töltöttem, ahol a munka mellett elvégeztem egy svédmasszőri kurzust. Miután hazaköltöztem továbbképeztem magam gyògymasszőrré. Bár jelenleg már a családállítás a fő profilom, mellette még mindig szívesen masszírozok. 

 

      Közös utunk a nővéremmel

Bár Ildi ès èn más úton jártunk munka ès tanulmányaink terèn, egy valami mindig közös volt bennünk:  spirituális érdeklődésünk. Amint volt egy tanfolyam, amely az egyikünknek sokat adott, arra a másikunk is hamarosan elment ès együtt haladtunk benne tovább, megosztva egymással a tapasztalatainkat, élményeinket. 

Bár a kineziològia nem szólított meg engem, mára gyakorlatilag minden feladatot, korrekciót tudok, mert Ildi az első naptól fogva velem gyakorolt, én voltam a tesztalanya.

 

      Első családállítás

22 èvesen voltam először családállìtáson, de mèg èveknek kellett eltelnie ahhoz, hogy felismerjem, ez az a mòdszer, ami nekem a leghatékonyabban tud segíteni.

 

      Emlékezetes képviselet 

Az egyik legkedvesebb kèpviseletem egy olyan családállìtáson volt, amelyben a Kliens tudatos szinten a szüleit okolta minden sikertelensègèèrt.

Apai ágon a dèdapja òta minden fèrfi gyakran nyúlt az italhoz vigaszèrt. Èn az ükapa szerepèt kaptam. 

Az ükapának fiatalkorában volt egy mindent elsöprő szerelme, aki elhagyta őt és el is költözött a faluból. Bár az ükapa majd’ belehalt a bánatába, de a büszkesègèből nem adott lejjebb ès soha nem ment  a szerelme után.

Hamarosan egybekelt egy másik falubeli lánnyal, akit nem szeretett. Rövid időn belül fiuk született, akit  ő sosem tudott elfogadni: ő volt a dédpapa. Ez a kisfiú (majd később férfi) hiába igyekezett, ahogy csak tudott, az apja soha nem szerette meg őt. Felnőtt korában ezèrt menekült az alkoholba. 

Hogy mi ebből a tanulság?

A 2,5 órás állìtás vègèn döbbentem csak rá, hogy a családban öröklődő alkoholproblémák gyökere az a szerelmi csalódás, amit az ükapa több, mint 100 évvel ezelőtt nem tudott kezelni. Ezt a fájdalmat vette át tudat alatt a dédapa, majd a feldolgozatlan trauma és a nem megfelelő feldolgozási módszer (=alkohol) öröklődött a családban generációkon keresztül.

       Családállítás eredménye

Bár ez a Kliens akkor már 5 ève volt munkanèlküli, 3 hèttel a családállítás után kapott egy kiváló munkaajánlatot, és a mai napig ott dolgozik. 

 

Ez, és az ehhez hasonló történetek, visszajelzések nagy sikerélményt adnak mindig, és jó érzéssel tölt el a tudat, hogy segítségére lehetek másoknak.

Fontos: Az állításoknak lehet terápiás hatása, de a módszer nem minősül terápiának.

Csak mentálisan egészséges, pszichiátriai kezelés alatt nem álló klienseket tudunk ezzel a módszerrel vállalni.

Kizáró okok: tudatmódosító szerek által befolyásolt személyek (alkohol, drog, erős nyugtatók), pszichiátriai kezelés alatt álló személyek (akár jelenleg, akár korábban). Pánikrohamban, epilepsziában, bipoláris depresszióban szenvedő személyek. 

Black and White Striped Circle
Black and White Striped Circle
Black and White Striped Circle
Black and White Striped Circle
Black and White Striped Circle
Black and White Striped Circle
Black and White Striped Circle
Black and White Striped Circle
Black and White Striped Circle
Black and White Striped Circle
Black and White Striped Circle

Ha szeretnéd végre valahára 

 

          megtalálni az igazi társadat

 

          áramoltatni magadhoz a pénzt

          megszabadulni a kényszerességedtől

          többé nem elgáncsolni saját magad

          megérteni, hogy miért rettegtél, szorongtál idáig indokolatlanul

          stb.

   ...akkor szeretettel várunk!

                                       

 

  Asztalos  Ildi és Balázs - családállítók és testvérek