top of page
rólunk oldalra_edited_edited.jpg

ASZTALOS ILDI

 

        Közgazdász

Közgazdászként végeztem itthon,  a másod diplomámat Franciaországban szereztem meg. 

Nem akartam közgazdász lenni, csak a szüleim szerették volna, hogy legyen egy "rendes szakmám". Soha nem dolgoztam közgazdászként. A privát idegenvezetésben teljesedtem ki. 

20 éves koromban kezdtem el  az önismerettel foglalkozni. Az agykontrolltól a belső utazásig szinte mindenre kíváncsi voltam, kipróbáltam, de áttörő változást nem tapasztaltam.

 

        Auschwitz

Többször ajánlották nekem a családállítást, de rettegtem attól, hogy ismeretlen emberek előtt kell majd kitárulkozni. Sok éves unszolás után végül elmentem egy családállításra. Akkor már régóta küzdöttem anyagi problémákkal, úgyhogy a pénztelenség volt az állításom témája. Az állításon az derült ki, hogy a családom egy része Auschwitzban halt meg. 

“Ezt a hülyeséget!  Hogy mi zsidó származásúak lennénk?! Teljesen kizárt, erről nyilván tudnék! Szigorú, katolikus családban nőttem fel, anyai-apai ágon bárhová nézek, mindenki keresztény! Nyilván tévednek.  “Badarság az egész!” - gondoltam magamban.

(Sokkal csúnyábbakat gondoltam, megvallom.)

Csak azért nem szóltam az állítás vezetőjének, hogy ez mekkora őrültség, mert nagyon nagy hatással volt rám az előttem lévő  néhány állítás. 

Az öcsém, Balázs, akkoriban Angliában élt, úgyhogy ott hívtam fel rögtön, hogy elmeséljem Neki ezt a “hülye elméletet”. Ő közel sem háborgott annyira. Emlékeztetett arra, hogy minden évben menetrendszerűen kijárunk halottak napján valamelyik rokonunk sírjához, akiről semmit nem tudunk, csak látjuk, hogy nem túl “magyaros” neve van. Az öcsém megemlítette  azt is, hogy hány terapeuta gyanakodott már a terápiák során arra, hogy valamilyen titok van a családban, de fogalmunk nem volt, hogy mi lehet az. 

 

        Instant hatás

Pár nap után feledésbe merült a sztori részemről, de hirtelen kaptam  egy 100.000 Ft összegű  megrendelést, majd a következő héten egy újabbat 300.000 Ft összegben. Ez nekem olyan volt, mintha megnyertem volna az ötös lottót, mivel akkoriban éppen semmilyen bevételem nem volt. 

Akármennyire is próbáltam megmagyarázni, nem tudtam mással összefüggésbe hozni, csak a családállítással. 

 

(Kb. 2 évvel később derült ki “teljesen véletlenül”, hogy anyai nagyapámat egy katolikus pár fogadta örökbe. Zsidó szülőktől. Azóta már azt is tudjuk,  hogy az auschwitzi “téves elmélet” teljesen fedte a valóságot.)

 

        Családállítás, szívem szerelme 

Lassan 10 éve voltam az első állításon, és rögtön éreztem, hogy ez a legértelmesebb dolog, amit csak csinálhatok. Teljesen fel voltam villanyozva minden alkalommal, amikor családállításra mentem, még akkor is, ha csak segítő voltam! A barátaim mindig kérdezték tőlem, hogy miért nem foglalkozom ezzel. Abszurdnak tűnt akkoriban.  Hogy is lehetnék én családállító?! 

Utólag tudom, hogy a bűntudatom, és a kishitűségem miatt annyira méltatlannak éreztem magam, hogy még csak elképzelni sem tudtam, hogy egyszer családállító legyek. Viszont továbbra is örömmel átitava  jártam családállításokra. 

 

Számos állítás után elkezdett töredezni a jég. Először kineziológiát tanultam nagy lelkesedéssel, mert az inkább megfogható volt számomra. Csak miután  magabiztosságra tettem szert ezen a téren, azután mertem szívem választottja, a családállítás felé fordulni. 

 

Hányszor hallottam a nagy sikeres amerikai motivációs előadóktól, hogy találd meg azt, amit szeretsz csinálni, és soha többé nem kell dolgoznod! Annyira vágytam rá, hogy a hivatásomnak élhessek.  Hosszú út volt, de célba értem.

Szívből szeretem azt, amit csinálok, és a mai napig minden állítás előtt izgatott kíváncsiság tölt el. Valamint végtelen hála, hogy megismerhettem, és megtanulhattam Bert Hellingernek, a családállítás atyjának módszerét. Az pedig  a  hab a tortán, hogy mindezt Balázzsal, az öcsémmel együtt csinálhatjuk.

 Arról, hogy mi hogyan állítunk ketten, ide klikkelve tudsz olvasni.

ASZTALOS BALÁZS

 

            Szakács, gyógymasszőr

Érettségi után szakácsnak tanultam, és 10 évig ebben a szakmában dolgoztam. Ebből 6 évet Angliában töltöttem, ahol a munka mellett elvégeztem egy svédmasszőri kurzust. Miután hazaköltöztem, továbbképeztem magam gyógymasszőrré. Bár jelenleg már a családállítás a fő profilom, mellette még mindig örömmel masszírozok.

           

            Közös utunk a nővéremmel

Ildi és én más úton jártunk munka és tanulmányaink terén, de egy valami mindig közös volt bennünk: a spirituális érdeklődésünk. Amint volt egy tanfolyam, amely az egyikünknek sokat adott, arra a másikunk is hamarosan elment és együtt haladtunk tovább, megosztva egymással a tapasztalatainkat, élményeinket, kérdéseinket. 

Bár a kineziológia engem nem szólított meg, mára gyakorlatilag minden feladatot, korrekciót tudok, mert Ildi az első naptól kezdve  velem gyakorolt, én voltam a tesztalanya.

 

            Első családállítás

22 évesen voltam először családállításon, de még éveknek kellett eltelnie ahhoz, hogy felismerjem, ez az a módszer, amelyik nekem a leghatékonyabban tud segíteni. 

 

Végül a nővérem sikere annyira inspiráló volt számomra, hogy  újra felizzott bennem a vágy, és szinte minden időmet a családállítással, tanulással és gyakorlással töltöttem.  ​

 

            Az én részem 

 

Évek óta dolgozunk együtt, és mint a méhek, minden apró kis infopollent  megosztunk egymással. Rengeteget állítottunk magunknak is, így tisztult ki kettőnk között az egyéni családállítás módszere is.
 

Én vagyok az, aki képvisel. Szeretek mélyre menni és beleásni magam az ügyfelek problémájába, elmélyülni az egyes szerepekben. Szeretem ezeket a képeket, érzéseket a felszínre hozni, valahogy úgy, mint egy gyöngyhalász. Elmondom mindazt, ami megjelenik előttem. Ildi, a testvérem, remek állításvezetőként további kérdéseket tesz fel, ha szükségesnek tartja, majd a hallottakat összefésüli, rendszerezi, összefoglalja. 

Nagyon jó érzés, hogy a testvéremmel összeszokott párosként élhetünk a hivatásunknak.
A közös munkának köszönhetően már félszavakból is értjük egymást, és ezt nem is félünk használni. :)

 

 

Csak mentálisan egészséges, pszichiátriai kezelés alatt nem álló Ügyfeleket tudunk vállalni.

Kizáró okok: Tudatmódosító szerek által befolyásolt személyek (alkohol, drog, erős nyugtatók), pszichiátriai kezelés alatt álló személyek (akár jelenleg, akár korábban), valamint pánikrohamban, epilepsziában, bipoláris depresszióban szenvedő személyek. 

 

Mindenki a saját felelősségére jöhet családállításra. 

Az állításoknak lehet terápiás hatása, de a módszer nem minősül terápiának.  

 

FONTOS

Ha szeretnéd végre valahára 

 

          ...megtalálni az igazi társadat

 

          ...jólétben élni

          ...megszabadulni a kényszerességedtől

          ...többé nem elgáncsolni saját magad

          ...megérteni, hogy miért rettegtél, szorongtál idáig indokolatlanul

       

   ...akkor szeretettel várunk!

                                       

 

  Asztalos  Ildi és Balázs - családállítók és testvérek

bottom of page