top of page
kapcsolat.png

CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS  2022. február 19-én 10h-től

Cím: Önfejlesztők Háza, 1066 Budapest, Zichy Jenő utca 32.

heart-67-xxl.png

A Spirituális Segítők Facebook csoport alapítójának, Máriának a felkérésére csoportos családállítást szervezünk

2022. február 19-én! 

HA ÁLLÍTANI SZERETNÉL

Nálunk egy nap hárman tudnak állítani. Így garantáltan mindenkire lesz annyi idő, amennyi szükséges az állításához. Nem rohanunk, nem kavarjuk le "gyorsan".

Mindent kitisztítunk és rendezünk, amit csak enged a Mező.

Családállítás ára: 25,000 Ft/fő.

Előreutalással fizetendő. 

 

HA SEGÍTŐNEK JÖNNÉL

Ha még nem voltál családállításon, de már hallottál már róla, hogy marionettbábként rángatnak minket a generációs minták,és először inkább "megnéznéd magadnak", hogy mi fán terem ez a családállítás, akkor itt a helyed! Szeretettel várunk téged is!

Kérlek küldj egy email-t a tudatalatti.jatszoter@gmail.com-ra. 

Köszönöm, hogy nem felejtesz el jelentkezni és így elkerüljük azt a kellemetlen helyzetet, hogy jelentkezés hiányában nem számítunk rád és már segítőként sem tudsz csatlakozni.

Segítőként a díj: 3900 Ft/fő.

Max. 10 főt tudunk fogadni, ebből 3-an állíthatnak. 

LELKI ANAMNÉZIS 

heart-67-xxl.png

KÉRLEK, VÁLASZOLJ A LENTI KÉRDÉSEKRE, HA ÁLLÍTANI SZERETNÉL! KÖSZÖNJÜK.

 

Most gondolj a saját életedre, illetve családtagjaid életére (édesapa, édesanya, nevelőapa, nevelőanya, testvérek, szülők testvérei, nagyszülők, nagyszülők testvérei).

Kérlek, írd meg, hogy az alábbiak közül mi fordult elő a családotokban, kinél, milyen idős korban. Tragikus haláleseteknél részletezd, hogy hirtelen volt-e, korai, kegyetlen, gyilkosságról vagy öngyilkosságról stb. van szó.

Nem sajnáljuk majd az időt arra, hogy elolvassuk, kérünk, Te se sajnáld arra, hogy alaposan végiggondolod a családotok rendszerét és minden fontos részletet leírsz. Köszönjük!

Hearts

Rólunk mondták

Ildit és Balázst évek óta ismerem, sok állításon voltunk együtt, mielőtt családállítók lettek volna.

 

Mindig toronymagasan a legérzékenyebbek voltak, így mindenki őket kérte fel képviseletre. Szenzációsan ment már nekik akkor is, élmény volt őket figyelni.

 

Tudtam, hogy mit tudnak. Nem is volt kérdés, hogy hozzájuk fordulok azzal a problémámmal, hogy nem tudok érezni. Olyan, mintha kőből lenne a szívem. Csak "agyból" tudok érezni.

 

Ildi vezeti mindig az állítást, Balázs pedig képvisel, mert tőlem hiába kérdezné bárki, hogy mit érzek a mezőben, nem tudok rá válaszolni, hiszen nem tudok érezni.

 

Könnyűszerrel felgöngyölítették azt a traumát, ami miatt idáig nem mertem érezni. Ez volt náluk a legelső állításom.

 

Pár nappal később már könnybe lábadt a szemem egy apróságon, ami azelőtt nem fordult elő. Ez másnak lehet, hogy semmiség, de én tudtam, hogy megtört a jég, azóta pedig csak tágra nyílt szemmel figyelem, hogy mi minden történik velem.

                                                                                                                                               Tamás

bottom of page